Vloeren & vloerverwarming

Vloeren & vloerverwarming

Is uw vloer beschadigd en kan deze wel vervangen worden? In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring is het aanbrengen van een nieuwe vloer en ook renovatie van een bestaande vloer geen probleem.

Nieuwe vloer of laminaat?

Als u een nieuwe ondergrond in uw woning aanbrengt dan staat u voor een hoop keuzes. Ook daar kunnen wij u als ervaren klussers bij helpen. Zo moet u bepalen wat voor type vloer u wil. Wij zijn gespecialiseerd in laminaat maar andere vloertypes zijn ook gewoon mogelijk.

Ook voor vloer renovatie

In sommige gevallen is het ook mogelijk om te besparen door een (gedeeltelijke) renovatie aan uw vloer uit te voeren. Hierbij worden de beschadigde plekken aangepakt en hoeft u de vloer niet compleet te vervangen. Is dit van toepassing voor u? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Tips voor vloeronderhoud

Om lang te kunnen genieten van nieuwe vloer is het aanbevolen nodig om deze regelmatig schoon te maken en onderhoud uit te voeren. Onder klustips geven wij u tips om uw vloeren in een goede staat van dienst te houden.