Verbouwen van uw huis

Verbouwen van uw huis

Staat er een complete verbouwing voor de deur of heeft u juist behoefte aan een helpende hand bij losse projecten rondom uw woning of bedrijfspand? In al deze situaties kunnen wij u helpen. Wij zijn ware allrounders die alle aspecten van bouwen, verbouwen en onderhoud al eens hebben meegemaakt.

Wij verzorgen uw gehele verbouwing

Dankzij ruim dertig jaar ervaring in de wereld van bouw en onderhoud weten wij als geen ander wat er nodig is om uw verbouwing tot een goed einde te brengen. Eerst bespreken we de wensen en worden er ontwerpen gemaakt, zodat we helemaal op één lijn zitten.

Ook voor losse klussen en onderhoud

Niet iedereen is technisch aangelegd en soms kan je wel wat hulp gebruiken. Regelmatig worden wij ingehuurd voor losse klussen of klein en groot onderhoud wat regelmatig terug komt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van een muurtje of een overkapping.

Tips voor uw verbouwing

Wij geven u graag advies, het is echter niet nodig om mij gelijk in te schakelen. Vaak kunt u prima het een en ander zelf doen of voorbereiden waardoor de verbouwing snel en efficiënt verloopt. Wilt u meer tips voor uw verbouwing? Neem ook een kijkje op onze blog met volop klustips!