behang

Muren behangen

Een muur behangen heeft de nodige voorbereiding nodig. Hieronder een korte omschrijving van deze voorbereidingen. Daarna treft u stap voor stap hoe u makkelijk een muur kunt behangen.

Lees meer

zagen

Tips hoe te zagen

Zagen, iedereen heeft het wel eens gedaan. Toch is er voor de meeste mensen nog een hoop over te leren. Ik verzamel de meestvoorkomende zagen en zet de zaagtechnieken op een rij. Zo kun je goed zagen en doet de Zaag het werk!
Lees meer

schimmel

Schimmel verwijderen

Schimmel ontstaat vaak door condens en vochtigheid in huis (bv. in de keuken of badkamer). Wanneer condens geen kans heeft om weg te trekken ontstaat schimmel, die zwart wordt bij het afsterven. Hieronder staat beschreven hoe je dit kunt bestrijden.

Lees meer

vlekken

Verfvlekken verwijderen

Ook iets te enthousiast geweest tijdens je verfklus? Geen paniek, verfvlekken verwijderen is niet onmogelijk! Hieronder hebben we een aantal situaties beschreven wat je het beste kunt doen als je kampt met verfvlekken op je kleding, handen, vloerbedekking, deurknoppen of ramen.

Lees meer

vocht

Vochtplekken verwijderen

Vochtplekken kun je beter meteen verwijderen als je ze ziet in huis. Het is lelijk en bovendien een voedingsbodem voor allerlei bacteriën. Om deze vochtplekken te voorkomen, moet je eerst nagaan wat de precieze oorzaak is van dit probleem. Lees hieronder de stappen van het verwijderen van de vochtplekken. Succes!

Lees meer

ramen_lappen

Ramen lappen

Het is enorm frustrerend als je ramen schoonmaakt maar achter blijft met vieze strepen. Daarom staan hieronder tips die je helpen eenvoudig je ramen te lappen met een streeploos resultaat!

Lees meer

vloer

Laminaat leggen

Een laminaatvloer leggen. Ook hierbij geldt: een goede voorbereiding is het halve werk! Hoe bereidt u zich voor? Hoe zorgt u ervoor dat uw vloer er over enkele jaren nog steeds goed uitziet? Laminaat leggen is relatief eenvoudig, verloopt snel en kan door de meeste mensen prima zelf gedaan worden. Wilt u zeker zijn dat u nog jaren van uw vloer kan genieten? Volg dan deze 10 stappen voor het beste resultaat! 

Lees meer