dak-bouwen

dakwerk

Is uw dak niet meer in een goede staat of kan uw dak wel een complete renovatie gebruiken? Als gecertificeerde dakdekkers zijn wij de juiste mannen voor uw klus. Of het nou gaat om een plat of een puntig dak, geen klus is te gek. Steeds vaker wordt er bijvoorbeeld voor duurzame kozijnen of zonnepanelen gekozen.

Een compleet nieuw dak?

Dankzij ruim dertig jaar ervaring met dakwerken weten wij als geen ander wat er nodig is om uw verbouwing tot een goed einde te brengen. Eerste bespreken we de wensen en worden er ontwerpen gemaakt, zodat we helemaal op één lijn zitten. Naast een volledige dakrenovatie kan ik ook losse dakwerkzaamheden voor u uitvoeren.

Ook voor dakappelen en kozijnen

Een nieuw dak of dakrenovatie bestaat uit verschillende onderdelen. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen een nieuw dakkapel of een nieuw kozijn op uw dakraam te monteren. Twijfelt u of bepaalde onderdelen vervangen moeten worden? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Tips voor uw dakwerken

Om uw dakwerken ook na de verbouwing in goede staat te houden is het waarschijnlijk nodig om regelmatig schoon te maken en onderhoud uit te voeren. Onder klustips geven wij u tips om uw dak in een goede staat van dienst te houden.